За каталога

Luxury77 е нашият най-нов портал, който с всеки изминал ден нараства със значителни темпове, предоставящ актуални и полезни данни за български фирми и свободно практикуващи лица, които имат възможността да представят дейността си на челни позиции при търсене. Порталът е изграден по последни технологии и изисквания в бранша на интернет рекламата. Лесен за навигиране, с прецизна функционалност, бърза и точна реакция на търсачката Всичко това говори за нас, че си вършим добре работата и че сме предпочитаният партньор на бизнеса, когато говорим за интернет реклама. Един сравнително нов и успешен за България, но изключително развит в световен мащаб метод за рекламиране на Вашата дейност в интернет пространството.Платформата на www.luxury77.com е първата по рода си социална бизнес платформа в България, която предлага изграждане алтернатива на мини уеб сайтове за бизнеса Ви.

За да участвате в тази безкрайна рекламна надпревара е необходимо единствено да се свържете с Luxury77 . Това Ви дава възможност да създадете свой профил, в който да посочите полезна, общодостъпна информация, която лесно, при необходимост, да се редактира и актуализира. Тук получавате вниманието и интереса на потенциалните си клиенти като ги привличате с интересни и атрактивни оферти.

Изключително голям брой фирми се довериха на нашите услуги до момента. Чувствайте се поканени да разгледате нашия каталог. Доверявайки ни се, знайте че сте направили Вашия пореден правилен избор!