Характеристики

Savaya Tribe се простира между две широки поляни, прегърната от хълмове, заобиколена от реки.Част е от махалата Ломе на село Средногорци, на 5 км от Мадан, 9 от Рудозем и около 20 от Смолян.
Някога бивш рибарник, все още има езерце в базата, което допълва цялата приказна картина от гора и поляни във всички посоки. В близост са екопътеката Кечи Кая, Момчилова крепост, а непосредствено от базата се вижда и каменното образувание "Конската Глава". Само на 5 мин пеша е река Черна, където се оформи естествения Savaya beach през лятото, oсвен съвсем новия ни басейн на базата.
Разполагаме с 5 индивидуални бунгала и 3 стаи, всички със собствен санитарен възел. Цялостен капацитет 25 души. Обзаведена кухня и трапезария за общо ползване са на разположение на гостите, чил аут спейс, зала за йога или други занимания, конференции и подобни мероприятия, много голям двор и прекрасни гледки. Интернет и добра връзка с всички оператори може да се ползва в Савая, за тези които имат работа онлайн, но искат да са сред природата.

Тук можете да отседнете просто на почивка или да проверите дали няма нещо интересно с организирана програма, както и бихте могли да се свържете за организиране на ваше събитие, празник, семинар, конференция, ритрийт, тийм билдинг и др.

  • Все още няма оценки.
  • Добавяне на отзив